Vietetäänkö vielä harjannostajaisia?

Tiistaina vietettiin Pellossa S-marketin harjannostajaisia jotka on rakennusalalla ollut jo perinne pitkään. Paikalla pidettiin puheita, syötiin hernekeittolounas, kahviteltiin ja kuunneltiin livemusiikkia. Puheissa tuotiin ilmi yhteistyön merkitystä ja annettiin aplodit eri yrityksille, joiden ansioista työmaa on edennyt aikataulussa. Rakennusurakan kerrottiin olevan iloinen piristysruiske Pellon kunnalle. Tällaiset tapahtumat korostavat, kuinka perinteet voivat sopeutua ajan myötä ja säilyttää merkityksensä sekä arvonsa nykypäivän kiireisessä maailmassa.

Jouko Ojala

Vastaava työnjohtaja
044 723 3316jouko.oijala@ip-heikkila.fi

Vietetäänkö vielä harjannostajaisia?

Harjannostajaiset ovat vanha rakennusperinne, joka on juurtunut syvälle suomalaiseen rakennuskulttuuriin. Vaikka ne ovat nykypäivänä muuttuneet yhä harvinaisemmiksi tilaisuuksiksi, niitä pidetään edelleen merkittävinä juhlahetkinä rakennusprojekteissa.

Tiistaina 3.9. saimme ilon ja kunnian viettää Pellon S-marketin harjannostajaisia. Tapahtumassa noudatettiin perinteisiä käytäntöjä tarjoamalla osallistujille hernekeittolounas, joka on tuttu ja rakastettu osa tätä tapahtumaa. Lisäksi aamupäivän aikana kuultiin useita puheita projektiin osallistuneilta tärkeiltä henkilöiltä. Ilmapiiriä elävöitti paikallisten muusikoiden tarjoama elävä musiikki.

Pellon S-Marketin harjannostajaisia vietettiin tiistaina

Osaa tilaisuuteen ottivat niin kyläläiset kuin rakennusprojektin toteuttajatkin.

IP Heikkilä toimii rakennusprojektin päätoteuttajana ja Arina toimii rakennuttajana. Pellon S marketin projektin LVI-töistä vastasi Tornion LVI Palvelut, sähköurakasta Vexatec Oy sekä kylmälaiteurakoinnista Caverion.

Harjannostajaisissa puheita pitivät muun muassa kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö, kaupan naapurit Marttilan perhe, Arinan kiinteistöjohtaja Jani Mahlakaarto sekä IP Heikkilän Lapin aluejohtaja Teemu Pussila. Mahlakaarto korosti puheessaan yhteistyön merkitystä ja pyysi harjannostajaisväkeä antamaan aplodit eri yrityksille, joiden ansiosta työmaa on edennyt aikataulussa.

Pellon kunnanjohtaja Katja Jaako-Körkkö kertoi rakennusurakan olevan iloinen piristysruiske Pellon kunnalle. Erityiskiitokset rakennusprojektissa annettiin Pellolaisille tärkeän maamerkin suuren kuusen säilyttämisestä. Talven tullen kuusi saa ylleen valot, jotka valaisevat Pellon kylän sydämessä.

Harjannostajaiset Pellon S-marketin rakennusprojektissa eivät ainoastaan juhlistaneet rakennustyön etappia, vaan myös vahvistivat yhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta ja kunnioitusta rakennusperinteitä kohtaan. Harjannostajaiset olivat avoin tapahtuma myös Pellon kuntalaisille, makkara- sekä pullakahvitarjoilun kera.

Tämä merkittävä rakennusprojekti on tuonut yhteen useita toimijoita ja osoittanut, kuinka yhteistyöllä voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia. IP Heikkilä ja Arina ovat molemmat panostaneet projektin onnistumiseen, ja heidän yhteistyönsä on mahdollistanut rakennustyön sujuvan etenemisen. LVI-töiden, sähköasennusten ja kylmälaitteiden asentamisen suorittaneet yritykset ovat myös osoittaneet alansa asiantuntemusta, mikä on kriittistä laadukkaan lopputuloksen kannalta.

Haluatko kuulla lisää?

Huom! Tiedoston maksimikoko 10MB
Uploading...
fileuploaded.jpg
Upload failed. Max size for files is 10 MB.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.