Promen Oy – IP-Heikkilä rakennuttajatoimiston silmin

leskinen

Promen Oy asiakastarina

Millaisena toimijana IP-Heikkilä näyttäytyy pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme?

Rakennuttajatoimisto Promen Oy:n projektipäällikölle Jukka Leskiselle rakennusliike IP-Heikkilä on jo hyvin tuttu yhteistyökumppani. Parin vuoden ajan projekteja on ollut käynnissä taukoamatta. Tällä hetkellä projekteja on käynnissä kaksi ja kolmaskin on alkamassa.

Jo ennen yhteistyön alkua Leskinen oli kuullut paljon hyvää IP-Heikkilästä ja mielikuvat rakennusliikkeestä ovat vain voimistuneet yhteistyön myötä. IP-Heikkilää hän kuvailee ennen kaikkea joustavaksi tekijäksi. Vaikka ennakkotyö tehtäisiin kuinka hyvin, saattaa työmaalla rakennusvaiheessa tulla vastaan monenlaisia muutoksia vaativia haasteita. IP-Heikkilä on Leskisen mukaan reagoinut aina ketterästi jopa lennossa päivittyneisiin suunnitelmiin.

Tärkeänä aspektina Leskinen pitää sitä, omistajat ovat tiiviisti mukana IP-Heikkilän toiminnassa. Tämä helpottaa kommunikointia, joka onkin projekteissa ollut aina äärimmäisen helppoa. Yhteistyö jatkuu varmasti jatkossakin sitä mukaa kuin sopivia projekteja löytyy. “IP-Heikkilä on luotettava ja innovatiivinen rakennusliike, joka pyrkii aina kehittymään ja eteenpäin”, Leskinen tiivistää lopuksi.

Tutustu lisää Promen Oy:hyn: https://www.promen.fi

Lue myös muut asiakastarinamme:

https://atomic-temporary-144994475.wpcomstaging.com/finnkarelco/

https://atomic-temporary-144994475.wpcomstaging.com/matto-nurminen/

https://atomic-temporary-144994475.wpcomstaging.com/pyykospuiston-saneeraus/#