Promen Oy

leskinen

Promen Oy asiakastarina

Millaisena toimijana IP-Heikkilä näyttäytyy pitkäaikaiselle yhteistyökumppanillemme?

Rakennuttajatoimisto Promen Oy:n projektipäällikölle Jukka Leskiselle IP-Heikkilä on jo hyvin tuttu yhteistyökumppani. Parin vuoden ajan projekteja on ollut käynnissä taukoamatta. Tällä hetkellä projekteja on käynnissä kaksi ja kolmaskin on alkamassa.

Jo ennen yhteistyön alkua Leskinen oli kuullut paljon hyvää IP-Heikkilästä ja mielikuvat ovat vain voimistuneet yhteistyön myötä. IP-Heikkilää hän kuvailee ennen kaikkea joustavaksi tekijäksi. Vaikka ennakkotyö tehtäisiin kuinka hyvin, saattaa työmaalla tulla vastaan monenlaisia muutoksia vaativia haasteita. IP-Heikkilä on Leskisen mukaan reagoinut aina ketterästi jopa lennossa päivittyneisiin suunnitelmiin.

Tärkeänä aspektina Leskinen pitää sitä, omistajat ovat tiiviisti mukana IP-Heikkilän toiminnassa. Tämä helpottaa kommunikointia, joka onkin projekteissa ollut aina äärimmäisen helppoa. Yhteistyö jatkuu varmasti jatkossakin sitä mukaa kuin sopivia projekteja löytyy. “IP-Heikkilä on luotettava ja innovatiivinen rakennusliike, joka pyrkii aina kehittymään ja eteenpäin”, Leskinen tiivistää lopuksi.