Matto Nurminen – rakennusliike yhteistyössä sisustusliikkeen kanssa.

Minkälaista yhteistyötä tarvitaan, kun asiakkaat haluavat tavanomaista enemmän?

6.png

Rakennsuliike IP-Heikkilä ja sisustusliike Matto Nurminen toteuttavat yhteispelillä projekteja, joissa tavoitellaan tavanomaisuuden sijaan ainutlaatuisia ratkaisuja. Intohimona ovat asiakkaat, jotka haluavat jotain enemmän. Molempia yrityksiä yhdistääkin rajoja rikkova luovuus, joka lähtee aina asiakkaan yksilöllisistä tarpeesta.

Yhteistyö alkoi vuonna 2011, kun IP-Heikkilä toteutti muutosprojektia Heikinkadulla sijaitsevaan oululaiseen luksusasuntoon. Sittemmin yritykset ovat vieneet yhdessä maaliin monta viimeistä yksityiskohtaa myöten hiottua kokonaisuutta.

Matto Nurmisen myynti- ja markkinointijohtaja Pekka Alalääkkölä sai rakennusliike IP-Heikkilästä innovatiivisen ja monialaisen ensivaikutelman. Alalääkkölää kiehtoo erityisesti “IP-Heikkilän rohkeus ja luovuus lähteä sellaiselle polulle, jolle muut eivät uskalla”. Tämä kuvaa hyvin rakennusliike IP-Heikkilän ja Matto Nurmisen yhteistyön mentaliteettia.

Ajan mittaan rakennus- ja sisustusliikkeen. yhteistyö on syventynyt ja syventynyt. Ratkaisuissa ei olla suinkaan tyydytty tavanomaiseen. Suurin muodonmuutos tehtiin Oulussa asuntomessualueelle sijainneelle omakotitalolle, joka muuttui asiakkaan villeimmätkin unelmat ylittäväksi kokonaisuudeksi. Omakotitalosta löytyy nyt muun muassa hulppea pelihuone sekä oma, täysin varusteltu ja väriä vaihtava baaritiski. IP-Heikkilän ja Matto Nurmisen yhteistyö onkin osoittanut, kuinka uskomattomiin tuloksiin toisia tsempaten on mahdollista päästä. “Joskus vain taivas tuntuu olevan rajana, kun asiakkaan visioille etsitään yhdessä sopivia ratkaisuja”, Alalääkkölä toteaa ja korostaa positiivisen työvireen merkitystä tähtisateen tavoittelussa: ”Yhteistyö toimii niin loistavasti, että lopputulos yleensä ylittää asiakkaan omat ennakko-odotukset.”

Lue lisää Matto Nurmisesta:  https://www.mattonurminen.fi

Tutustu myös muihin asiakastarinoihin:

Pyyköspuiston saneeraus

Promen Oy

Finnkarelco – kellaripubin rakennus suojelutaloon