Laskentapäällikkö Mika Liikanen – tervetuloa IP-Heikkilän joukkueeseen!

Saanemme esitellä: Mika Liikanen, IP-Heikkilän uusi laskentapäällikkö. Mika on kokenut rakennusalan ammattilainen, joka ennen IP-Heikkilälle tuloa työskenteli rakennusosaston toimialapäällikkönä. Kirvesmieheksi alunperin opiskellut, korjausrakentamisen parissa aiemmin toiminut Mika on sittemmin kouluttautunut työteknikoksi ja hankkinut mittavan kokemuksen työnjohdosta ja tarjouslaskennasta.

“Tarjouslaskenta on äärimmäisen tarkkaa puuhaa”, toteaa IP-Heikkilän aluejohtaja Taavi Heikkilä. Laskentapäällikön tehtävään haettiinkin ennen kaikkea pitkäaikaista ja luotettavaa avainhenkilöä ja rekrytointi toteutettiin tällä kertaa onnistuneesti yhteistyössä Eilakaislan kanssa. Eilakaislan konsultti oli mukana läpi kaikkien haastatteluvaiheiden antaen arvokkaita näkemyksiä.

Toisen haastattelukierroksen jälkeen päätös oli yhteen ääneen selvä: haluamme ehdottomasti Mikan osaksi tiimiä!

Mutta miksi juuri IP-Heikkilä? Mikalla oli kuva IP-Heikkilästä vakavaraisena ja rehellisenä yrityksenä. Näiden lisäksi syy hakea laskentapäällikön paikkaa oli paikallisuus. Kun päätökset tehdään Oulussa pääkaupunkiseudun sijaan, avautuu laskentapäällikölle mahdollisuus olla tiiviisti mukana kehittämässä rakennusliikettä.

Haastavat saneerausprojektit. Ongelmanratkaisu. Jatkuva kehitys. Joukkuepeli. Näihin neljään kiteytyy olennaisesti Mikan kiinnostus juuri IP-Heikkilää kohtaan. Kehittyminen  – sekä oma, että yrityksen – pitää Mikan mukaan mielen virkeänä: “IP-Heikkilällä pääsee oikeasti mukaan kehittämään ja kehittymään”. Parasta on, kun saa käyttää mielikuvitusta haastavissa tilanteissa ja kehittää asioita tiiminä: Mika kuvailee olevansa ennen kaikkea rauhallinen tiimipelaaja, jonka mukaan “tiimi ei kehity, jos sooloilee”.

Lue lisää Mikan rekrytoinnista Eilakaislan blogista.

Mikan ja koko muun joukkueen yhteystiedot löydät täältä!