IP-Heikkilä

“Ei ihan perinteinen rakennusliike.”

IP-Heikkilän tarina alkoi vuonna 1987, kun seitsemän vuotta aiemmin rakennusinsinööriksi valmistunut Jouni Heikkilä perusti opiskelukaverinsa kanssa rakennuskonsulttitoimiston. Heikkilän sanojen mukaan “voimat pakottivat ranteissa” ja intohimosta projektijohtamiseen päätettiin perustaa oma yritys. Ensimmäinen projekti oli jo heti tiedossa, tamperelaisen yksityissairaalan saneeraus. Muutenkin töitä oli paljon ja kehitys tapahtui nopeaa.

Aluksi kahden rakennusinsinöörin yrityksen nimenä toimi Inssipalvelu Oy. Kun Heikkilä jäi yksin omistajaksi, vaihtui myös nimi IP-Heikkiläksi. 90-luvun laman myötä rakennuskonsulttitoiminta sellaisenaan väheni ja yritys muutti liiketoimintaa rakennusliikkeeksi.

Tausta rakennuskonsulttiliikkeeä luo pohjan IP-Heikkilän toiminnalle rakennusliikkeenä. Jo ensimetreistä asti IP-Heikkilä on ollut tunnettu vahvasta projektijohtamisesta ja kapasiteetista sopeutua erilaisiin haasteisiin. Toiminta on organisoitua ja tämä mahdollistaa mukanaolon hyvinkin haasteellisissa projekteissa.